dilluns, 26 de març del 2012

EL PSC PREGUNTARÀ AL PARLAMENT SOBRE LES ESCOLES OLGA XIRINACS I ABRIL I SOBRE L’ESCOLA OFICIAL D’IDIOMES DE TARRAGONA


El grup parlamentari socialista preguntarà al Parlament de Catalunya sobre el futur de les escoles Olga Xirinachs i Abril i de l’Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona. “Sobre les dues primeres hi ha pendents unes propostes de resolució que segurament es veuran a la comissió d’ensenyament del proper 19 d’abril”, segons ha afirmat el diputat socialista Xavier Sabaté.

“Els socialistes volem que aquests centres obrin les seves portes el curs vinent i estem convençuts de què la resta de grups, especialment el PP després d’escoltar les paraules del diputat Jordi Roca, donaran suport a la seva continuïtat. En el cas de l’escola Olga Xirinachs preguntarem a la consellera Rigau al Parlament que ens expliqui si creu realment que hi ha escoles “de rojos”, si l’escola Olga Xirinachs és “de rojos” i que ens expliqui també quina diferència hi ha entre una escola “de rojos” i una escola que no ho sigui. Nosaltres creiem que les paraules de la senyora Rigau són impròpies i indignes d’una consellera del Govern de la Generalitat.”

Així mateix, el PSC preguntarà al Parlament sobre quan pensa el Govern que començaran les classes al nou edifici de l’Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona i si pensa la Generalitat acomplir els compromisos contrets amb l’Ajuntament de Tarragona pel que fa al pagament de les obres d’aquesta Escola Oficial d’Idiomes.

En un altre ordre de coses, el diputat socialista al Congrés, Joan Ruiz, ha criticat durament al Govern del PP “per haver dilapidat set milions d’euros de diners públics en fer-se propaganda entre els pensionistes. En concret, s’ha enviat dues cartes a tots els pensionistes del país. En la primera se’ls informava que el Govern del PP incrementaria les seves pensions mentre que en la segona se’ls deia que, en realitat, degut a l’augment de l’IRPF se’ls baixaria la retribució mensual de les seves pensions. Tot plegat, com deia, malgastant set milions d’euros de recursos públics per fer-se autobombo.”

Finalment, el també diputat socialista al Congrés, Francesc Vallès, ha afirmat que “el Congrés de CiU d’aquest cap de setmana a Reus ha tornat a demostrar que els catalans i els seus problemes reals són els grans absents del debat convergent.”

“Un cop més han intentat enganyar a la ciutadania jugant amb el sobiranisme per fer-se perdonar els pactes permanents amb el PP. Segons sembla, són independentistes però allà on poden ho pacten tot amb el PP, En aquest sentit, només cal repassar que CiU i PP governen conjuntament a Reus, Salou, Torredembarra, Cambrils, Calafell, Mont-roig del Camp, Vilallonga, Santa Oliva, els consells comarcals del Tarragonès, Baix Camp i Baix Penedès, etc. El 43% dels ciutadans del Camp de Tarragona viuen amb Ajuntaments on el PP està al Govern per obra i gràcia de CiU. Aquesta és la realitat de “l’aposta sobiranista” de CiU.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada