diumenge, 17 de maig del 2015

ANA LÓPEZ: “CAMBRILS TÉ EL POTENCIAL PER SER LA CIUTAT DE REFERÈNCIA DE SUD DE CATALUNYA”



L’alcaldable del PSC a Cambrils, Ana López, i l’economista Gonzalo Bernardos han estat els protagonistes d’una conferència-debat organitzada pel PSC de Cambrils sobre l’economia i la generació d’ocupació a la ciutat.

Ana López i Gonzalo Bernardos han coincidit en què “a Cambrils cal desestacionalitzar el turisme de temporada i allargar els fluxos turístics durant tot l’any, cal també que Cambrils sigui un referent en esdeveniments internacionals tant esportius com culturals i fer que la ciutat sigui una icona del sector gastronòmic d’alt nivell.”

Durant el debat també s’ha posat de relleu que cal impulsar un Pla de Comerç i un Pla de Turisme que siguin eficients, “desenvolupats, en ambdós casos, al costat dels agents socials i econòmics de la ciutat i potenciats amb la creació del Consell Econòmic i Laboral de Cambrils. Volem generar nous llocs de treball estables i ben remunerats i, en aquest sentit, la potenciació dels sectors turístic i comercial tenen un paper essencial.”

Entre les propostes que s’han compartit en el debat cal remarcar l’increment de les zones per a vianants a fi i efecte de convertir Cambrils en una ciutat més amable i comercialment més rica.

Tant Ana López com Gonzalo Bernardos han subratllat que “Cambrils té el potencial per ser la ciutat de referència en serveis de qualitat del sud de Catalunya.” L’economista ha explicat que en els propers anys l’economia espanyola pot créixer un 3% tot i que caldrà redoblar esforços per aconseguir que es redueixen les desigualtats socials generades per la crisi econòmica.

En aquest sentit, la dirigent socialista ha reiterat que la prioritat numero u de la seva candidatura “són les persones, l’atenció a les seves necessitats i la solució als seus problemes reals. Sabem que el principal escull es diu atur i per això reiterem el nostre compromís d’invertir el 10% del pressupost anual de l’Ajuntament en plans d’ocupació per crear nous llocs de treball a la ciutat. Cambrils es sinònim de benestar i aquest benestar no serà complert fins que haguem acabat amb la xacra de l’atur que tantes dificultats està provocant a tantes i tantes famílies cambrilenques”, ha reblat Ana López.


Gonzalo Bernardos és doctor en economia per la Universitat de Barcelona. Actualment combina la docència com a professor del departament de teoria econòmica de la UB, de la UOC i de l’Institut de Teoria Barcelona d’Estudis Internacionals amb la seva tasca com a conferenciant i ponent a diversos mitjans de comunicació.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada