dimarts, 24 de gener del 2017

MIQUEL ICETA DEMANA A FALSET UN AUGMENT DE LES INVERSIONS GOVERNAMENTALS AL PRIORAT



El primer secretari del PSC Miquel Iceta ha demanat tant al Govern de la Generalitat com al Govern de l’Estat que augmentin les inversions territorials destinades a les comarques de l’interior, com és el cas del Priorat. Iceta ha fet aquestes declaracions en el marc d’un trobada amb el grup municipal socialista de Falset i amb simpatitzants socialistes de la ciutat i del conjunt del Priorat.

Miquel Iceta, qui ha recordat que la seva besàvia era originària de Falset, ha posat de relleu la importància del Priorat com a comarca exportadora internacional de dos productes catalans de renom com són el vi i l’oli. “Cal que la Generalitat doni suport als projectes de dinamització econòmica que neixen en aquesta comarca, molts dels quals protagonitzats per joves emprenedors que requereixen l’escalf de l’administració per tirar endavant les seves iniciatives.”

Així mateix, el primer secretari dels socialistes catalans ha reiterat el ple suport del partit als regidors, militants i simpatitzants socialistes de la comarca. “Volem agrair-vos la bona feina que feu al servei dels ciutadans del Priorat i encoratjar-vos a donar-li continuïtat. En aquest sentit volem reforçar la presència i força del projecte socialista a la comarca amb la mirada posada a les eleccions municipals de 2019.”

En el mateix sentit s’ha manifestat la portaveu socialista a l’Ajuntament de Falset Maria Jesús Sánchez que ha fet una crida a recuperar candidatures socialistes i de progrés a les properes eleccions municipals. “Cal reforçar i desenvolupar el projecte socialista perquè és el millor garant d’un ajuntament eficaç, amb serveis socials de primera divisió i al servei de les persones.”

Cal recordar que actualment el PSC té presència a l’Ajuntament de Gratallops (on ostenta l’alcaldia), de Falset i de la Torre de Fontaubella, a banda del Consell Comarcal del Priorat.

Maria Jesús Sánchez també ha demanat a la Generalitat i al Govern de l’Estat “inversions i actuacions concretes per evitar l’envelliment de la població de la comarca i que la gent jove emprenedora es vegi obligada a marxar fora del Priorat a guanyar-se la vida. Al Priorat tenim unes 600 petites empreses, la majoria de les quals propietat d’autònoms, i vinculades al vi, l’oli, el turisme ecològic i a l’atractiu que ens ofereix disposar d’un paisatge singular i únic. Tenim camí per recórrer per continuar generant riquesa i nous llocs de treball i només ens cal l’aposta decidida de les resta d’administracions més enllà dels ajuntaments.”  


Finalment Miquel Iceta ha demanat “el compromís de tots i totes per reforçar el partit a la comarca, proposar polítiques eficaces i vertebrar majories a les sales de plens municipals capaces de dur-les a la pràctica. Als socialistes ens correspon donar esperança i posar seny a una política que s’ha de centrar més en crear llocs de treball estables i ben remunerats i lluitar contra l’augment de la pobresa i de les desigualtats.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada