dimecres, 1 de març del 2017

JOAN MANEL CABELLO, NOU PRIMER SECRETARI DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE MONTBLANC



L’assemblea de l’agrupació socialista de Montblanc ha elegit Joan Manel Cabello com a primer secretari de l’agrupació. Completen la nova executiva Natàlia Santiago com a secretària d’organització, Rosa Maria Pallisé com a secretària d’acció social i ciutadania i José Antonio Rozas com a secretari d’esports i joventut.

En la seva primera intervenció com a primer secretari dels socialistes de Montblanc Cabello ha subratllat que “el que cada cop és més evident per a tothom és que Montblanc necessita un canvi. No podem continuar més temps instal·lats en la paràlisi que demostra l’actual equip de Govern, la ciutat no s’ho mereix. Cal obrir les finestres de l’Ajuntament, que entri aire fresc, i donar saba nova a la satisfacció de les reivindicacions ciutadanes.”

Així mateix, la nova comissió executiva s’ha compromès a “treballar per les persones, pensant en la millora del seu dia a dia quotidià. En aquests moments, molt marcats encara pels efectes de la crisi econòmica, no podem perdre el temps en debats estèrils ni en grans manifestos teòrics que després acaben en res. Primer les persones, tots i cadascun dels ciutadans de Montblanc pensin el que pensin, i després la resta. No és moment de grans obres faraòniques sinó d’impulsar projectes reals dimensionats a les nostres necessitats i capaços de generar nous llocs de treball.”

Els socialistes de Montblanc també han defensat la necessària millora de les comunicacions terrestres per guanyar en mobilitat i en capacitat de generació econòmica. “No entenem la demora injustificable en l’arribada de l’A-27 fins a Montblanc. És incomprensible que una obra necessària impulsada pels Governs socialistes hagi quedat ajornada sine die per l’executiu del PP. Estarem amatents a exigir la seva construcció perquè són innombrables, per exemple, les queixes de ciutadans de Montblanc que s’han de desplaçar per motius de treball a Tarragona diàriament i encara no poden utilitzar una via d’altes prestacions.”  

Finalment, el primer secretari dels socialistes ha manifestat el seu compromís amb Montblanc i els seus habitants. “Els socialistes treballarem de valent per donar solucions als problemes reals dels nostres convilatans. Nosaltres dedicarem més hores de treball i més dedicació a les nostres responsabilitats polítiques. Ha arribat l’hora del canvi a Montblanc, un canvi que només els socialistes podem garantir. Un canvi que s’albira i que arribarà d’aquí a dos anys.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada