divendres, 10 de març del 2017

LUCÍA LÓPEZ ELEGIDA PRIMERA SECRETARIA DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE LA CANONJA PER UNANIMITAT



Lucía López Cerdàn ha estat elegida primera secretaria de l’agrupació socialista de la Canonja amb el vot unànime de tots els afiliats socialistes que van assistir a l’assemblea convocada ahir al vespre a tal efecte a l’agrupació.  

La nova primera secretaria, que substitueix Salvador Ferré que ha estat el primer secretari durant els darrers vuit anys, és una jove de 26 anys, graduada en turisme per la URV, regidora d’educació i ocupació de l’Ajuntament de la Canonja i membre també de la comissió executiva de la JSC de les comarques tarragonines.

Pel que fa a la nova executiva destaca la renovació dels seus membres amb l’entrada de cinc persones que fins ara no havien tingut responsabilitats orgàniques, el seu caràcter paritari i la continuïtat de persones de reconeguda experiència i solvència política com el mateix alcalde i actual primer secretari del PSC del Camp de Tarragona.

Així, a banda de la nova primera secretaria, completen la comissió executiva Maria de la Coba, com a secretaria d’organització, Lidia Muñoz, com a adjunta a organització, José Luis Sanchez, com a secretari de finances, Roc Muñoz, com a secretari de política municipal, Salvador Ferré, com a secretari de comunicació i Paqui Màrquez, Felipe Ramírez, Paqui Orellana i Francisco Roca com a vocals.

En la seva primera intervenció com a primera secretaria dels socialistes de la Canonja Lucía Lòpez ha destacat “la meva voluntat de donar continuïtat, amb saba nova, a la bona feina que s’està fent des de l’ajuntament per continuar bastint aquest poble líder en progrés i benestar social que volem els socialistes.”


“Ens proposem donar un nou impuls al projecte socialista per la Canonja que, com es va comprovar a les darreres eleccions municipals, és àmpliament majoritari entre la ciutadania. En aquest sentit volem ampliar, encara més, la base social que dóna suport al projecte de transformació progressista liderat per l’alcalde Roc Muñoz i el seu equip municipal. Així, les polítiques socials i de foment de l’ocupació tornaran a ser les nostres prioritats en aquest nou període que ara iniciem”, ha emfatitzat la nova primera secretaria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada