divendres, 23 de juny del 2017

DANIEL CID SERÀ EL PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS DURANT AQUEST SEGON TRAM DEL MANDAT



L’alcalde de Vespella de Gaià, Daniel Cid, serà el president del Consell Comarcal del Tarragonès fins a finals del mandat municipal. La darrera reunió del grup socialista del Consell Comarcal ha acordat proposar Daniel Cid com a candidat a presidir el Consell en el marc de l’acord de governabilitat subscrit amb el grup de CiU a principis de la legislatura.

Daniel Cid és membre del Consell Comarcal des de 1999 i ha desenvolupat diverses responsabilitats a l’ens comarcal durant aquests darrers mandats. Bon coneixedor del funcionament intern del Consell, l’alcalde de Vespella també acumula una llarga experiència i trajectòria en el món del municipalisme tarragoní.

Cal recordar que Daniel Cid substituirà en la presidència a l’alcalde de Roda, Pere Virgili, en el marc dels acords assolits per donar estabilitat al Consell en aquest mandat 2015-2019.

En les seves primeres declaracions un cop elegit presidenciable pel grup socialista Daniel Cid ha reivindicat “el paper del Consell Comarcal en la configuració d’una oferta de serveis públics útils per a tots els municipis de la comarca però, sobretot, pels pobles petits que no disposen dels recursos econòmics suficients per donar satisfacció a totes les necessitats dels seus veïns.”  


“Som els grans desconeguts mediàtics però una peça essencial per articular una comarca cohesionada i socialment justa. En aquests propers dos anys demano el compromís de tots els consellers, estiguin o no a l’equip de Govern, per donar una nova embranzida a aquesta acció útil i necessària que impulsem des del Consell Comarcal del Tarragona al servei dels ciutadans del Tarragonès”, ha conclòs l’alcalde de Vespella.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada