dilluns, 24 de juliol del 2017

EL PSC DEL CATLLAR DEMANA EXPLICACIONS SOBRE UN DECALATGE DE 15.600 EUROS EN LA PUBLICACIÓ DELS PRESSUPOSTOS MUNICIPALS D’ENGUANY



Els regidors del PSC a l’Ajuntament del Catllar han fet públic avui que demanen explicacions urgents a l’equip de Govern sobre un decalatge de 15.600 euros en la publicació dels pressupostos municipals d’aquest 2017. Un error que ha identificat el grup socialista.

Segons explica al portaveu socialista Antonio López, “en revisar els comptes d’enguany ens hem trobat amb una diferència de 15.600 euros entre el pressupost aprovat al ple municipal i el pressupost que surt publicitat al butlletí oficial de la província de Tarragona.”

Així, si en l’acta del ple trobem que hi consta un volum total en el capítol de despeses que s’eleva a 4.064.975 euros en l’edicte del B.O.P. de la província aquest quantia total de despeses es redueix a 4.049.375 euros.

“Però no acaben aquí les sorpreses! Si desgranem les despeses, punt per punt, veurem que hi ha mutacions incomprensibles entre un document i un altre.”

Per exemple, les inversions reals que reflexa l’acta municipal ascendeixen a 755.932 euros mentre que a l’edicte del butlletí oficial de la província aquesta xifra inversora es redueix a 0 euros.

“I el mateix passa a vàries partides. Un altre exemple, les despeses de personal quasi es dupliquen d’un document a un altre: passem de 1.109.007 euros a l’acta municipal a 2.003.400 euros del butlletí provincial. I així podríem seguir i seguir...”

En relació a aquesta qüestió Antonio López ha volgut deixar clar que “el primer que exigim és una explicació immediata a l’equip de Govern del perquè d’aquest error monumental. Nosaltres no som una força populista, ni atiem la demagògia sense arguments. Al contrari, som una opció responsable amb voluntat de Govern i de servir als interessos dels veïns i veïnes del Catllar. Ara bé, és obvi que s’ha produït un error clamorós i trobem molt lamentable que haguem hagut d’estar nosaltres, des de l’oposició, els únics en veure-ho mentre l’equip de Govern segueix dormint el somni dels justos...”


“Crec que hores d’ara podem afirmar que, com a mínim, ens trobem davant d’una nova evidència més que demostra que l’actual suma de Govern a l’Ajuntament del Catllar tan sols traspua una desídia, manca de lideratge i descontrol difícilment superables. Només així es pot entendre que es comentin despropòsits d’aquesta magnitud sense que ningú se n’adoni”, ha lamentat el portaveu socialista.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada