divendres, 14 de juliol del 2017

EL PSC PREGUNTA AL GOVERN SOBRE ELS RETARDS EN LA CONSTRUCCIÓ DEL TRAM DE L’A-27 ENTRE VALLS I MONTBLANC



El diputat del PSC al Congrés, Joan Ruiz, ha presentat una bateria de preguntes parlamentàries en les que es demana al Govern sobre els motius dels retards i de l’aturada de les obres de la A-27 en el tram comprès entre Valls i Montblanc.

En concret, es pregunta al Govern sobre els motius d’aquesta demora, quan pensa reiniciar les obres actualment en stand-by i si aquesta aturada pot fer que s’allargui l’execució de les mateixes.

“Hi ha informacions que assenyalen que les dificultats geològiques que s’han trobat al túnel de Lilla estan demorant els treballs i que s’està redactant una modificació del projecte original. Volem conèixer si això és veritat i quin és el termini de temps que té previst el Govern per acabar les obres i fer arribar l’autovia fins a Montblanc.”

En aquest sentit, el diputat tarragoní ha recordat que l’arribada de l’A-27 fins a la capital de la Conca de Barberà “és un clam unànime de tota la ciutadania del Camp de Tarragona” que veu com passen els anys i aquesta promesa permanent del Govern del PP mai es materialitza.  

El diputat tarragoní ha recordat que “la connexió de Tarragona, i del conjunt del Camp de Tarragona, amb l’interior a través d’una via d’altes prestacions és un projecte estratègic que els socialistes vàrem impulsar i que sempre hem defensat. Si volem aprofitar les potencionalitats del Port, de l’aeroport, de la Costa Daurada, etc. la millora de les connexions per carretera del litoral tarragoní no pot aturar-se sine die al túnel de Lilla”, ha destacat el diputat socialista.

Joan Ruiz ha recordat que la carretera nacional 240, que enllaçava Tarragona amb Lleida, era una via que registrava un alt índex d’accidents de trànsit degut a la saturació de vehicles que es produïa, el que obliga a habilitar una via de major capacitat i que sigui més segura.

Finalment, Joan Ruiz ha emfatitzat que “l’A-27 és una infraestructura fonamental per a les comarques tarragonines. És tracta d’un projecte essencial que quan arribi a bon port tindrà un impacte extraordinàriament positiu per a la cohesió social del territori i per al seu progrés econòmic.”


“El Govern del PP no pot continuar demorant la construcció de l’autovia, amb més motiu perquè, segons afirma cada dia el mateix Partit Popular, la crisi econòmica ja està superada i forma part del passat. Per què aleshores són incapaços de portar l’autovia fins a Montblanc?”, ha conclòs el diputat socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada