dimarts, 26 de setembre del 2017

EL PSC DEMANA AL GOVERN LA CONSTRUCCIÓ URGENT D’UNA ROTONDA AL CREUAMENT DE LA N-420 AMB LA C-242 A LES BORGES DEL CAMP



El grup socialista al Congrés ha demanat avui al ministeri de Foment que executi amb caràcter d’urgència les obres necessàries per a la construcció d’una rotonda a les Borges del Camp, en concret a la cruïlla de la N-420 amb la carretera C-242.

Segons ha explicat el diputat socialista Joan Ruiz, “des de que es va construir la variant de Reus a la N-420, i es va desdoblar el tram de la carretera que unia Tarragona amb Reus, part del problema que suposava el trànsit de vehicles per l’antic trajecte, en especial per l’interior de la ciutat, s’ha traslladat al següent tram de la carretera nacional.”

Així, malgrat algunes mesures puntuals que ha impulsat el ministeri de Foment per pal·liar en part el problema, es continuen produint amb massa freqüència un nombre important d’accidents, en especial a les cruïlles amb altres vies, algunes de les quals serveixen com a punts d’entrada i sortida a petits nuclis urbans.

“Una d’aquestes cruïlles és la que connecta la N-420 amb la C-242 que serveix com a via d’accés i sortida al nucli urbà del municipi de les Borges del Camp, al Baix Camp. En aquest punt es produeixen nombrosos accidents de trànsit per la perillositat que suposa girar a l’esquerra d’una carretera nacional.”

“En aquest sentit cal recordar que el ministeri de Foment ja va redactar al seu moment un projecte de rotonda que no s’ha dut a terme. És per això que els socialistes demanem la seva execució immediata tenint en compte que es tracta d’una obra menor i, conseqüentment, perfectament assumible per Foment. Es tracta també d’una iniciativa unànimement reivindicada per la ciutadania de tots els municipis de l’entorn”, ha reblat.


Finalment Joan Ruiz ha reiterat el compromís dels socialistes “de ser la veu dels interessos dels tarragonins i tarragonines al Congrés. Davant la inacció absoluta d’uns i l’absència d’altres, més interessats en fer qualsevol cosa tret de treballar a les institucions democràtiques, els socialistes seguirem portant les reivindicacions del territori –de totes i cadascuna de les 10 comarques tarragonines- a les Corts Generals per tal de fer avançar socialment i en benestar el nostre territori i la seva gent”, ha emfatitzat el diputat socialista.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada